סדנת שף-טורטיות במילוי ירקות מוקפצים
טורטיות במילוי ירקות מוקפצים בסגנון אסיאתי
מצרכים:
2 גזרים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים ירוקים
2 בצלים קטנים
10 טורטיות בינוניות
100 גרם בוטנים קלופים קצוצים
כפית ג'ינג'ר מגורר
1/3 כוס רוטב סויה
1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף שמן שומשום
שמן קנולה לטיגון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- קולפים את הגזרים וחותכים לגפרורים
- חותכים את הפלפלים השונים לרצועות דקות דקות
- מחממים את הווק ומוסיפים את שמן השומשום
- מוסיפים את גפרורי הירקות והבצל ומקפיצים היטב
- מוסיפים את הרטבים בהדרגה ומקפיצים בהם את הירקות
- משלימים טעם במלח ומוסיפים את הבוטנים הקצוצים
- מניחים מעט מן התערובת בתחילת כל טורטייה ומגלגלים