התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף-עוף פריך בסגנון "קאנטאקי"

עוף פריך בסגנון "קאנטאקי"

מצרכים

1 קג' נתחוני פילה עוף / כנפיים
כפית אבקת ג'ינג'ר
כף שבבי פלפל שאטה יבש
כף אבקת שום
כפית מלח דק
כף פפריקה
שמן קנולה לטיגון עמוק
300- 400 גרם קמח לבן

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל התבלינים והמלח בקערה ומוסיפים את חלקי העוף הטריים משרים ללילה במקרר או לארבע שעות לפחות לספיגת טעמים.
  2. מנפים את הקמח לקערה רחבה ומחממים את השמן במחבת.
  3. מניחים קערה עם מים קרים לצד קערת הקמח וכשהשמן חם מתחילים בציפוי חלקי העוף.
  4. מצפים את נתחוני העוף בקמח , טובלים במים הקרים ושוב בקמח ומכניסים לטיגון.
  5. מזהיבים את נתחוני העוף מכל הכיוונים ומוציאים לנייר סופג משאריות השמן.
  6. מגישים חם ומיד בתום הטיגון.