התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף-טבעות בצל מטוגנות

טבעות בצל מטוגנות

מצרכים:

2-3 בצלים לבנים גדולים
1 ביצה טרופה
1 כוס חלב / מים
1/4 כוס שמן קנולה
כוס קמח לבן
1 אבקת אפייה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות עבות ומפרידים מכל פרוסה את הטבעות
  2. בקערה טורפים את הביצה ומוסיפים את כוס החלב / מים  והשמן ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את הקמח , אבקת האפייה והתבלינים וטורפים היטב
  4. מחממים שמן עמוק בסיר טיגון  וכשהשמן חם טובלים בבלילה מעט טבעות בצל בכל פעם
  5. מטגנים מספר טבעות בצל בכל פעם עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג
  6. ממליחים מעט ומגישים חם