סדנת שף-פוטטס צ'יפס
פוטטס צ'יפס
מצרכים:
3-4 תפוחי אדמה אדומים מזן דזירה
שמן קנולה לטיגון עמוק
מלח גס לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה ומשרים במים קרים בכדי שלא ישחירו
- פורסים את תפוחי האדמה לרבעים ארוכים ושווים בגודלם
- מטגנים בכל פעם מעט פלחים בשמן החם – טיגון חלקי ומוציאים למסננת
- ברגע שכל הפלחים עברו טיגון ראשוני ניתן לפני ההגשה לטגנם בשנית עד להזהבה
- מוציאים את הצ'יפסים לנייר סופג ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם
- ממליחים ומגישים מיד