התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף-פוטטס צ'יפס

פוטטס צ'יפס

מצרכים:

3-4 תפוחי אדמה אדומים מזן דזירה
שמן קנולה לטיגון עמוק
מלח גס לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה ומשרים במים קרים בכדי שלא ישחירו
  2. פורסים את תפוחי האדמה לרבעים ארוכים ושווים בגודלם
  3. מטגנים בכל פעם מעט פלחים בשמן החם – טיגון חלקי ומוציאים למסננת
  4. ברגע שכל הפלחים עברו טיגון ראשוני ניתן לפני ההגשה לטגנם בשנית עד להזהבה
  5. מוציאים את הצ'יפסים לנייר סופג ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם
  6. ממליחים ומגישים מיד