התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף-טורטייה

טורטייה

מצרכים

300 גרם קמח
3/4 כוס מים פושרים
3 כפות שמן קנולה
קורט מלח
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים היטב את החומרים היבשים..קמח , אבקת אפיה ומלח
  2. מוסיפים את השמן ואת המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אלסטי ואחיד
  3. מניחים לבצק לנוח כעשרים דקות ומחלקים לכעשרה כדורים שווים
  4. מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק בעזרת מערוך לעלה בדק ועגול
  5. מחממים מחבת ומניחים כל עלה לטיגון של דקות ספורות מכל צד – ללא שמן
  6. במידה והטורטייה מתנפחת בזמן הטיגון ניתן להוציא ממנה את כיס האוויר בזהירות על ידי לחיצה במגבת מקופלת
  7. את הטורטיות ניתן לשמור אחת על השנייה מכוסות במגבת נקייה או להקפיאן ולחמם לפני השימוש