סדנת שף-סלסת עגבניות חריפה
סלסת עגבניות חריפה
מצרכים:
7 עגבניות אדומות ובשלות
1 פלפל חריף ירוק
2 בצלים ירוקים טריים
זר כוסברה טרי
1 בצל לבן
4 שיני שום טרי
לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח לפי טעם
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות ושוות בגודלן ומניחים בקערה
- קוצצים את הפלפל החריף והשום ומוסיפים לעגבניות
- קוצצים את הכוסברה והבצל הירוק ומוסיפים לקערה
- מעל כל הירקות סוחטים את הלימון ומוסיפים את שמן הזית
- משלימים טעם במלח ומניחים לסלסה לתפוס טעמים למשך עשרים דקות לערך
- מגישים לצד הטורטייה או לצד לחם טרי חם ופריך