התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף - קציצות פרגית בליים , דבש ועשבי תבלין

קציצות פרגית בליים ,  דבש ועשבי תבלין

החומרים

5.1 ק"ג בשר פרגית טחון
1 בצל מגורר דק
2 כפות בהרט
כף מלח
כף פלפל שחור
זר כוסברה טרייה קצוצה
מיץ לימון משולשה לימונים טריים
3 כפות דבש
כוס יין לבן
6-7 שיני שום כתושים
2 בצלים פרוסים דק
1/2 כוס שמן קנולה
כף קורנפלור להסמכת ציר הבישול

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים והבצל מגורר עד לקבלת מסה אחידה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
2. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומזהיבים את הבצלים הפרוסים ושיני השום.
3. מוסיפים את היין הלבן , המים הרותחים, הדבש ומיץ הלימון ומבאים לרתיחה.
4. יוצרים כדורים אחידים מתערובת הבשר ומוסיפים למחבת.
5  מבשלים ללא מכסה כעשרים דקות והופכים מידיי פעם את קציצת הבשר.
6. מצמצמים ומסמיכים את הרוטב במעט קונפלור ומים ומוסיפים ממעל את הכוסברה.
7. מבשלים עוד כחמש דקות ומכבים את האש
8. מגישים חם לצד אורז חגיגי