התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף- מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות

החומרים

2 כוסות עדשים
6 כפות שמן קנולה
4 שיני שום כתוש
1/2 כפית כמון
1 בצל פרוס לטבעות
מלח , פלפל לפי הטעם
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

1. שמים בסיר 3 כפות שמן , מוסיפים את השום הכתוש והבצל ומחממים מעט.
2. מוסיפים את העדשים ושש כוסות מים ומביאים לרתיחה
3. מתבלים במלח , פלפל וכמון ומבשלים על להבה נמוכה למשך 20 דק' עד כדי ריכוך.
4. מוסיפים ממעל את מיץ הלימון ומגישים.