התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף- מרק קובה סלק

מרק קובה סלק

החומרים

4-3 סלקים בינוניים
4-5 גבעולי סלרי
3 גזרים טריים
מיץ מ-2 לימונים
4 כפות רסק עגבניות איכותי
מלח , פלפל לפי הטעם
מעט שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

1. חותכים את הגזרים וגבעולי הסלרי לפרוסות בינוניות ומאדים בסיר עם מעט שמן.
2. קולפים ופורסים את הסלקים לפלחים שווים בגודלם ומוסיפים לסיר.
3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה ומוסיפים את רסק העגבניות , מתבלים במלח ופלפל.
4. מוסיפים את מיץ הלימון ועלי הסלרי ומבשלים כחצי שעה על להבה בינונית.
5  מוסיפים את הקובות במרק לחמש עד עשר דקות.