התקשרו אלינו עמוד הפייסבוק שלנו

סדנת שף- קובה סולת במילוי בשר

קובה סולת במילוי בשר

החומרים

לבצק :

1 כוס סולת
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שמן
כ – 3/4 כוס מים פושרים

למילוי :

250 גרם בשר בקר טחון איכותי
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח , פלפל לפי הטעם ,כף בהרט
כף שמן קנולה
 

אופן ההכנה

1. בקערה גדולה מערבבים את הסולת , המלח והשמן ומוסיפים את המים בהדרגה  עד לקבלת תערובת אחידה אך מעט דלילה.
2. מניחים לרבע שעה עד להיספגות כל המים וקבלת בצק רך.
3. מרטיבים את הידיים וקורצים כדור מן הבצק ומותחים אותו על כך היד.
4. לוקחים ממילוי הבשר שלנו ומניחים במרכז הבצק וסוגרים בעדינות את הקצוות עד לקבלת כדור חלק וסגור.
5  מבשלים את הקובות במרק הרצוי לנו ע"י הוספתן בזהירות למרק מבעבע...יחידות בודדות בכל פעם בכדי שלא ידבקו.
6.מבשלים על להבה בינונית כעשר דקות עד למוכנות.